Iman kita

Kanggo Dadi Pioneer Of The Intelligent Manufacturing China!

Jinan RITEC Machinery Co., Ltd. Dumunung ing kutha Jinan, Shandong Prov., China, punika Pabrik profesional kanggo mesin CNC pribadi kang kalebu mesin CNC amba baja menara, punching, shearing, mesin menehi, baris produksi kanggo amba baja, warata baja, H Beam, mesin ngebur kacepetan dhuwur CNC, mesin ngebur 3D. Lan uga gulungan kawat logam lan sheets Processing machinery. Kayata Cut-kanggo-Length garis, Slitting garis, Tension gawe garis lan mesin Leveling Precision, etc.

maca liyane

News & Events

menyang kita
maca liyane

sertifikasi

opah

Tampilan Online Chat!