Welcome to our websites!
  • Machine PD2012 CNC Planar Drilling

    Machine PD2012 CNC Planar Drilling

    PD Series CNC Planar Drilling Machine kanggo Plates Aplikasi: seri PD CNC mesin ngebur plate utamané apa proses ngebur saka piring prapatan lan basa anchor kang digunakake digunakake ing struktur baja, menara wesi, jembatan, lan industri mesin etc., lan uga digunakake digunakake kanggo proses ngebur cagak. Fitur: 1. CNC slid sirah ngebur, bisa ngontrol ambane saka bolongan, duwe fungsi ngebur bolongan wuta, ngembangaken bolongan, lan chamfering. 2. sistem kontrol PLC bisa njamin ngebur p ...
  • Machine PHD2020 Single kumparan High Speed ​​Planar Drilling

    Machine PHD2020 Single kumparan High Speed ​​Planar Drilling

    PHD Series High Speed ​​CNC Drilling Machine ditrapake Industry: PHD mesin ngebur seri utamané dipigunakaké kanggo ngebur lan panggilingan proses piring kang digunakake ing construction, bridge, menara baja, industri struktur baja, lan uga bisa digunakake kanggo piring tube, baffle piring, lan flanges babak ing Boards sambungan lan piring basa struktur baja, menara, jembatan lan industri. fitur produk: 1. CNC panggeser lan ngebur kepala unit, bisa ngontrol ambane saka bolongan, karo fungsi ...
  • PHD1010 Cepet Machine Planar Drilling

    PHD1010 Cepet Machine Planar Drilling

    PHD Series High Speed ​​CNC Drilling Machine ditrapake Industry: PHD mesin ngebur seri utamané dipigunakaké kanggo ngebur lan panggilingan proses piring kang digunakake ing construction, bridge, menara baja, industri struktur baja, lan uga bisa digunakake kanggo piring tube, baffle piring, lan flanges babak ing Boards sambungan lan piring basa struktur baja, menara, jembatan lan industri. fitur produk: 1. CNC panggeser lan ngebur kepala unit, bisa ngontrol ambane saka bolongan, karo fungsi ...
  • PHD1616 Cepet Machine Planar Drilling

    PHD1616 Cepet Machine Planar Drilling

      PHD Series High Speed ​​CNC Drilling Machine ditrapake Industry: PHD mesin ngebur seri utamané dipigunakaké kanggo ngebur lan panggilingan proses piring kang digunakake ing construction, bridge, menara baja, industri struktur baja, lan uga bisa digunakake kanggo piring tube, baffle piring, lan flanges babak ing Boards sambungan lan piring basa struktur baja, menara, jembatan lan industri. fitur produk: 1. CNC panggeser lan unit ngebur sirah ...
  • Machine PD2016 CNC Planar Drilling

    Machine PD2016 CNC Planar Drilling

    PD Series CNC Planar Drilling Machine kanggo Plates Aplikasi: seri PD CNC mesin ngebur plate utamané apa proses ngebur saka piring prapatan lan basa anchor kang digunakake digunakake ing struktur baja, menara wesi, jembatan, lan industri mesin etc., lan uga digunakake digunakake kanggo proses ngebur cagak. Fitur: 1. CNC slid sirah ngebur, bisa ngontrol ambane saka bolongan, duwe fungsi ngebur bolongan wuta, ngembangaken bolongan, lan chamfering. 2. sistem kontrol PLC bisa njamin ngebur p ...
  • Machine PD3016 CNC Planar Drilling

    Machine PD3016 CNC Planar Drilling

    PD Series CNC Planar Drilling Machine kanggo Plates Aplikasi: seri PD CNC mesin ngebur plate utamané apa proses ngebur saka piring prapatan lan basa anchor kang digunakake digunakake ing struktur baja, menara wesi, jembatan, lan industri mesin etc., lan uga digunakake digunakake kanggo proses ngebur cagak. Fitur: 1. CNC slid sirah ngebur, bisa ngontrol ambane saka bolongan, duwe fungsi ngebur bolongan wuta, ngembangaken bolongan, lan chamfering. 2. sistem kontrol PLC bisa njamin ngebur p ...