Добредојдовте на нашите веб-страници!

ПРОИЗВОДИ

ЗА НАС

ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА

Jinan Ritec Machinery Technology Co., Ltd. лоцирана во Џинан Сити, пров. Шандонг, Кина, е професионално производство за алати за CNC машини кои вклучуваат машини за челични кули со аголна CNC, машини за удирање, стрижење, обележување, производна линија за аголен челик, рамни челик, H зрак, CNC машини за дупчење со голема брзина, 3D машини за дупчење.И, исто така, машини за обработка на метални калеми и листови.Како што се линии за пресечена должина, линии за пресекување, линии за израмнување на напнатост и машини за прецизно израмнување итн.

ВЕСТИ

Предностите на CNC машината за дупчење

Широката примена на CNC машините за дупчење исто така многу ја подобри ефикасноста на производството.Поради различните големини на деловите за обработка, т...

Широката примена на CNC машините за дупчење исто така многу ја подобри ефикасноста на производството....
Линијата за производство на челик со ЦПУ агол се нарекува линија за сечење за обележување на челик со удирање со ЦПУ агол, широко...
Автоматска CNC аголна линија за дупчење на челик се користи за удирање, обележување и стрижење на аголен челик...