Mirë se vini në faqet tona të internetit!

PRODUKTET

PËR NE

PROFILI I KOMPANISË

Jinan Ritec Machinery Technology Co., Ltd. e vendosur në qytetin Jinan, Shandong Prov., Kinë, është një prodhim profesional për veglat e makinerive CNC, e cila përfshin makineritë e kullave të çelikut me kënd CNC, makineritë me grusht, prerje, shënjimin, linjën e prodhimit për çelik me kënd, të sheshtë çeliku, trare H, makineri shpimi me shpejtësi të lartë CNC, makineri shpimi 3D.Dhe gjithashtu makineri për përpunimin e mbështjelljeve dhe fletëve metalike.Të tilla si linjat e prera në gjatësi, linjat e prerjes, linjat e nivelimit të tensionit dhe makinat për nivelim preciz, etj.

LAJME

Avantazhet e makinës shpuese CNC

Aplikimi i gjerë i makinerive të shpimit CNC ka përmirësuar gjithashtu shumë efikasitetin e prodhimit.Për shkak të madhësive të ndryshme të pjesëve të përpunimit,...

Aplikimi i gjerë i makinerive të shpimit CNC ka përmirësuar gjithashtu shumë efikasitetin e prodhimit....
Linja e prodhimit të çelikut me kënd CNC quhet linja e prerjes së shënjimit të çelikut me kënd CNC, gjerësisht ...
Linja automatike e shpimit të çelikut me kënd CNC përdoret për shpimin, shënjimin dhe prerjen e çelikut me kënd...