Iman urang

Jadi cikal The calakan Manufaktur Cina!

tentang Kami

wilujeung sumping

Ijinan Ritec mesin Téhnologi Co., Ltd. lokasina di ijinan Kota, Shandong Prov., Cina, nyaéta pabrik profésional pikeun mesin CNC parabot nu ngawengku mesin CNC sudut baja munara, punching, shearing, mesin nyirian, garis produksi pikeun sudut baja, datar waja, H beam, mesin pangeboran speed tinggi CNC, mesin pangeboran 3D. Sarta ogé coils logam jeung cadar ngolah mesin. Kayaning Cut-to-Panjang garis, Slitting garis, Tegangan leveling garis tur mesin leveling Precision, jsb

maca deui

News & Kajadian

kana kami
maca deui

certifications

kaajenan

WhatsApp Online Chat!