Welcome to our websites!
  • BP1410D Datar Steel CNC punching, nyirian, garis Shearing

    BP1410D Datar Steel CNC punching, nyirian, garis Shearing

    BP1410D Datar Steel CNC punching, nyirian, Aplikasi garis Shearing garis produksi ieu utamana dipaké pikeun punching, nyirian jeung shearing keur baja datar, sarta punching kanggo saluran baja, jadi bisa ogé disebut gabungan jalur pikeun baja datar sarta kanal baja. Ieu alat profésional dipaké lega pikeun punching, nyirian, sarta shearing pikeun baja datar di industri asesoris beusi listrik. Fitur: 1. Adopts Sistim dahar motor servo kalawan efisiensi tinggi na ajeg precision tinggi 2. konci p ...
  • CNC punching, nyirian, garis Shearing pikeun bar datar jeung saluran U

    CNC punching, nyirian, garis Shearing pikeun bar datar jeung saluran U

    BP1410D Datar Steel CNC punching, nyirian, Aplikasi garis Shearing garis produksi ieu utamana dipaké pikeun punching, nyirian jeung shearing keur baja datar, sarta punching kanggo saluran baja, jadi bisa ogé disebut gabungan jalur pikeun baja datar sarta kanal baja. Ieu alat profésional dipaké lega pikeun punching, nyirian, sarta shearing pikeun baja datar di industri asesoris beusi listrik. Fitur: 1. Adopts Sistim dahar motor servo kalawan efisiensi tinggi na ajeg precision tinggi 2. konci p ...
  • speed gancang CNC punching, nyirian, garis Shearing pikeun bar datar jeung saluran U

    speed gancang CNC punching, nyirian, garis Shearing pikeun bar datar jeung saluran U

    BP1410D Datar Steel CNC punching, nyirian, Aplikasi garis Shearing garis produksi ieu utamana dipaké pikeun punching, nyirian jeung shearing keur baja datar, sarta punching kanggo saluran baja, jadi bisa ogé disebut gabungan jalur pikeun baja datar sarta kanal baja. Ieu alat profésional dipaké lega pikeun punching, nyirian, sarta shearing pikeun baja datar di industri asesoris beusi listrik. Fitur: 1. Adopts Sistim dahar motor servo kalawan efisiensi tinggi na ajeg precision tinggi 2. konci p ...