Welcome to our websites!
  • Ngaropéa Angle Steel Tower Connecter mencét Mesin

    Ngaropéa Angle Steel Tower Connecter mencét Mesin

    Fixing Angle Steel Tower Connecter Pressing Machine Application: This machine mainly used for the automatic pressing of the holt hoop iron, which used widely as the connection parts in electrical power transmission and communication industries. Feature: The hoop iron pressing machine have independent hydraulic unit and electrical CNC system, realized the complete automatic process including blank material parts taking- feeding,-pressing-finished parts push out. Release the worker’s fussy man...
  • Nangkeup hoop Tahan Mesin punching

    Nangkeup hoop Tahan Mesin punching

    Embrace Hoop Hold Punching Machine Application: This machine mainly used for the automatic pressing of the holt hoop iron, which used widely as the connection parts in electrical power transmission and communication industries. Feature: The hoop iron pressing machine have independent hydraulic unit and electrical CNC system, realized the complete automatic process including blank material parts taking- feeding,-pressing-finished parts push out. Release the worker’s fussy manual work, not onl...
  • Mesin transmisi Tower hoop Puching

    Mesin transmisi Tower hoop Puching

    Transmission Tower Hoop Punching Machine Application: This machine mainly used for the automatic pressing of the holt hoop iron, which used widely as the connection parts in electrical power transmission and communication industries. Feature: The hoop iron pressing machine have independent hydraulic unit and electrical CNC system, realized the complete automatic process including blank material parts taking- feeding,-pressing-finished parts push out. Release the worker’s fussy manual work, n...
  • Arc ngawangun kerah-mencét Mesin

    Arc ngawangun kerah-mencét Mesin

    Arc-shaped Collar-pressing Machine Application: This machine mainly used for the automatic pressing of the holt hoop iron, which used widely as the connection parts in electrical power transmission and communication industries Feature: The hoop iron pressing machine have independent hydraulic unit and electrical CNC system, realized the complete automatic process including blank material parts taking- feeding,-pressing-finished parts push out. Release the worker’s fussy manual work, not only...
  • U Steel Bar mencét Mesin

    U Steel Bar mencét Mesin

    U Steel Bar mencét Mesin Aplikasi: mesin ieu utamana dipaké pikeun otomatis mencét tina beusi Holt hoop, nu dipaké luas salaku bagian sambungan di industri transmisi kakuatan jeung komunikasi listrik fitur: The beusi hoop mesin mencét gaduh Unit hidrolik bebas sarta sistem CNC listrik , sadar dina prosés otomatis lengkep kaasup dahar kosong bagian bahan taking-, -pressing-rengse bagian nyorong kaluar. Ngaleupaskeun karya manual hésé worker urang, lain ngan enhanc ...
  • Holt hoop Beusi ker

    Holt hoop Beusi ker

    Holt Hoop Iron Maker Application: This machine mainly used for the automatic pressing of the holt hoop iron, which used widely as the connection parts in electrical power transmission and communication industries Feature: The hoop iron pressing machine have independent hydraulic unit and electrical CNC system, realized the complete automatic process including blank material parts taking- feeding,-pressing-finished parts push out. Release the worker’s fussy manual work, not only enhance the e...
  • BG80 Holt hoop Mesin beusi punching

    BG80 Holt hoop Mesin beusi punching

    BG80 Holt hoop beusi punching Mesin Aplikasi: mesin ieu utamana dipaké pikeun otomatis mencét tina beusi Holt hoop, nu dipaké luas salaku bagian sambungan di industri transmisi kakuatan jeung komunikasi listrik fitur: The hoop beusi mesin mencét gaduh Unit hidrolik bebas tur listrik CNC sistim, sadar dina prosés otomatis lengkep kaasup dahar kosong bagian bahan taking-, -pressing-rengse bagian nyorong kaluar. Ngaleupaskeun karya manual hésé worker urang, moal onl ...
  • BG120 Holt hoop Mesin beusi punching

    BG120 Holt hoop Mesin beusi punching

      Aplikasi: mesin ieu utamana dipaké pikeun otomatis mencét tina beusi Holt hoop, nu dipaké luas salaku bagian sambungan di industri transmisi kakuatan jeung komunikasi listrik fitur: The beusi hoop mesin mencét gaduh Unit hidrolik bebas sarta sistem CNC listrik, sadar ka otomatis lengkep prosés kaasup dahar kosong bagian bahan taking-, -pressing-rengse bagian nyorong kaluar. Ngaleupaskeun karya manual hésé worker urang, lain ngan ningkatkeun efisiensi jeung qualit ...
  • BG100 Holt hoop Mesin beusi punching

    BG100 Holt hoop Mesin beusi punching

    BG100 Holt hoop beusi punching Mesin Aplikasi: mesin ieu utamana dipaké pikeun otomatis mencét tina beusi Holt hoop, nu dipaké luas salaku bagian sambungan di industri transmisi kakuatan jeung komunikasi listrik fitur: The hoop beusi mesin mencét gaduh Unit hidrolik bebas tur listrik CNC sistim, sadar dina prosés otomatis lengkep kaasup dahar kosong bagian bahan taking-, -pressing-rengse bagian nyorong kaluar. Ngaleupaskeun karya manual hésé worker urang, moal aya dina ...