Iman urang

Jadi cikal The calakan Manufaktur Cina!

Profil Perusahaan

Ijinan Ritec mesin Téhnologi Co., Ltd. nyaéta pabrik profésional pikeun mesin CNC dipaké lega dina struktur baja jeung munara baja, transimission sarta sebaran, médan processing coils baja, nu lokasina di ijinan, Cina.
Simkuring gaduh dua pabrik keur produksina:
mesin CNC pikeun munara & Struktur baja, kaasup CNC punching sudut baja, shearing, garis nyirian, CNC datar bar punching, shearing sarta nyirian garis, CNC speed tinggi mesin pangeboran planar pikeun pelat waja, cadar tube, badag flanges; CNC tilu mesin pangeboran diemensional pikeun balok, punching Gabungan, nyirian jeung motong jalur pikeun baja datar, sudut bar jeung channel baja, band CNC sawing mesin jeung sajabana.
Coils logam jeung cadar ngolah mesin. kaasup garis Cut-to-Panjang, Slitting garis, Tegangan leveling garis tur Precision mesin leveling, jsb
pabrik kami tina baja coils processing garis didirikan saprak taun 1995, geus meunang loba ganjaran dina ngembangkeun téhnik jeung patén-patén. numpak kana top3 manufactures dina widang ieu dumasar kana tim téknis kuat urang na reputasi kualitas alus. Lajeng grup lianna diwangun tina insinyur dialam produksi ngamimitian pabrik urang husus pikeun mesin CNC pikeun transmisi munara jeung struktur baja di 2005.
Ritec geus miboga reputasi tinggi diantawis klien tur pamaké dumasar kana kualitas stabil urang na tulus sanggeus-jualan jasa. urang tetep bakti nyadiakeun pangrojong hébat keur klien ti sakuliah dunya. Ngabagéakeun sagala mitra sarta klien ti sakuliah dunya cooperate kalawan kami!



WhatsApp Online Chat!