Iman urang

Jadi cikal The calakan Manufaktur Cina!

Taros Kami

Ijinan Ritec mesin Téhnologi Co., Ltd.

alamat

Alamat kantor: No. 101 Taman Rd, Jalan Raya Usaha Plaza, ijinan, Cina

Pabrik Alamat: Kulon Mingjia West Jalan sarta Selatan of Weiyi Jalan. Qihe Parabot Pamekaran Ékonomi, Shandong, china

Surélék

cncmachinery@tritiger.cn

telepon

Phone:008615605319675
fax: 0086-0531-81907399
whtapp:15605319675
whatapp:15605319675

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu, Minggu: Ditutup



WhatsApp Online Chat!