Iman urang

Jadi cikal The calakan Manufaktur Cina!

FAQs

Anjeun rancang atawa parusahaan dagang?

Simkuring boga pabrik nu ngadeg leuwih ti 10 taun jeung parusahaan ékspor nu ngamimitian bisnis ékspor saprak 2005

Naon ngeunaan waktu pangiriman?

Mangga mastikeun waktu pangiriman jeung urang pikeun mesin béda. Urang janji pangiriman dina waktu keur ngahemat waktu di customer urang.

Naon ngeunaan istilah mayar?

Simkuring nampi rupa-rupa istilah pembayaran asfe, ususlly 30% sateuacanna, 70% saméméh kiriman nu.

Kumaha upami iket?

Bisa dipak dina packing baku, cocog pikeun transportasi sagara jarak jauh tur ditangtayungan ogé ngalawan karuksakan, Uap, shock, keyeng.

Peti unconfirmed.

Naon nanaon?

12 bulan ti tanggal nalika mesin dipasang na ngajalankeun leres di situs konsumén.

Kumaha ngeunaan instalasi?

Simkuring boga tim instalasi, sarta sacara rinci instalasi bakal ditingalikeun dina kontrak.



WhatsApp Online Chat!