Vérsi Cina Anyar CNC Angle Steel pangeboran sarta nyirian Line Produsén na Supplier | Ritec

Iman urang

Jadi cikal The calakan Manufaktur Cina!

Vérsi Anyar CNC Angle Steel pangeboran sarta nyirian Line

Pondok Description:

runtuyan HADM3635 High Speed ​​CNC pangeboran nyirian Mesin Pikeun Angle Steel Line Aplikasi: mesin téh parabot husus dipaké pikeun pangeboran sudut baja & nyirian utamana di widang industri munara sudut baja. Feature produk: 1. garis ngolah ieu diwangun ku conveyor transverse, digulingkeun conveyor, infeed conveyor, infeed kenop CNC, dua sét unit pangeboran, salah susunan nyirian Unit, ngabongkar momotanana conveyor otomatis tur pakait stasiun hidrolik, cooling listrik syste ...


jéntré produk

Tags produk

H ADM3635   runtuyan High Speed CNC pangeboran nyirian Mesin Pikeun Angle Steel Line

Applica tion :

mesin nya parabot husus dipaké pikeun pangeboran sudut baja & nyirian utamana di widang industri munara sudut baja.

Feature produk:
1. garis ngolah ieu diwangun ku conveyor transverse, digulingkeun conveyor, infeed conveyor, infeed kenop CNC, dua sét unit pangeboran, salah susunan nyirian Unit, ngabongkar momotanana conveyor otomatis tur pakait stasiun hidrolik, sistem cooling listrik.

Ngadopsi teknologi CNC, motor servo di dahar, jeung efisiensi tinggi, stabil sapotong karya precision.

2. Aya hiji susunan Unit pangeboran dina saban gigir. Unggal Unit pangeboran bisa dipasang kalayan tilu drills tina dimensi béda. Unit pangeboran bisa ngawujudkeun gerakan CNC holistically pikeun change of stadia pangeboran, kituna pikeun mastikeun katepatan tina liang.

3. speeds rotasi sadayana spindles anu adjustment stepless direalisasikeun ku transduser, sarta speeds nyoco oge adjustment stepless direalisasikeun ku speed régulasi valves. Transformasi tina dahar gancang, dahar gawe, tur gancang withdrawing of spindles sagala beres otomatis.

4. Hiji nyirian Unit di garis pangeboran. stadia nyirian bisa prasetél merenah. Nyirian, clamping tina workpiece na infeed tina pangeboran di disetir ku sistem hidrolik. komponén utama nu diimpor. Ngiderkeun Sistim cooling ieu dilarapkeun ku kituna pikeun manjangkeun umur drills.

5. Sadaya nyirian jeung pangeboran di completeness otomatis, sadaya sudut rengse bisa unloaded ku alat elehan pneumatic kituna ka lighten kakuatan gawé pagawé kalawan kaunggulan ogé ti pabrik lianna.

6. Sistim kadali diwangun tina komputer host, motor servo, purwakarta, switch ngawaskeun éksternal, jsb Ngan input dimensi workpiece nu, program processing bakal dihasilkeun otomatis. Sagedengeun ti eta, program anu bisa disimpen, dipilih, ditampilkeun na komunkasi sakumaha per workpiece No

7. The garis machining installs ngarojong & mencét alat pikeun minuhan sarat tina sudut ngolah jeung bending badag.

model

HADM2532

HADM3635

Ukuran sudut (mm)

140 * 140 * 10-250 * 250 * 32

140 * 140 * 10-360 * 360 * 35

Max.length tina bahan baku (m)

14

Nyirian gaya (kn)

1030

Nyirian tipe Unit

Tutup tipe

grup karakter Qty.of

1

karakter Qty.of

15

Ukuran aksara (mm)

14 * 10 * 19

Deui nyirian (mm)

50-220steoless

50-330stepless

Qty.of bor dina saban gigir

3

Max.drilling diaméterna (mm)

26

Taper of spindle pangeboran

BT40

Max.spindle speed rotasi (r / mnt)

6000

Max.moving speed (m / mnt)

40

speed Max.moving of slipway sirah pangeboran

10

speed Max.feeding sirah pangeboran

14

sumbu Qty.of CNC

9

Gemblengna dimension (m)

Ngeunaan 30 * 7,5 * 3

Ngeunaan 33,3 * 8,9 * 3

beurat mesin

ngeunaan 30000

ngeunaan 34000


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!